Outfit

Spring vibes only allowed | Outfit

Het is eindelijk niet meer zo koud en volgens mij ben ik niet de enige die hier heel erg vrolijk van wordt! Ik krijg door dit weer gelijk zin om me hele garderobe te vernieuwen. En natuurlijk de kleding die ik niet meer draag te verkopen via United Wardrobe. Mijn UW account vind je hier.

Ik denk dat iedereen zich wel zo comfortabel mogelijk wilt kleden, maar dat dit er niet altijd zo representatief uitziet. Gelukkig hebben we het geluk dat de trainingsbroeken helemaal fashionable zijn. En dat we ons hiermee gewoon zonder schaamte mee kunnen vertonen tijdens college of tijdens het uitgaan.

Op Instagram spotte ik een pastel gele Adidas broek. De broek bestelde ik via Otto een website waar ik eerlijk gezegd eigenlijk nooit iets bestel, maar de broek was hier wel op voorraad en bij de Adidas website niet. Het viel me echt op dat Otto veel leuke merken aanbied, zoals: Adidas, Pieces en Vila. En dat zij best vaak kortingen hebben op kleding met kortingscodes!

Toen ik de broek binnen had twijfelde ik of hij misschien niet een maatje te groot zou zijn, maar toen ik hem aantrok vond ik dit heel erg meevallen!

Processed with VSCO with a6 preset

sticky finger volume

otto samenwerking

Ik heb al superveel combinaties in mijn hoofd van shirts en sweaters die ik op deze broek wil gaan dragen. Deze combinaties zullen jullie zeker terug vinden op mijn Instagram! Maar met een wit T-shirt kan je natuurlijk nooit fout gaan.

De Adidas broek kan je hier kopen €59,99. De T-shirt is van Pieces €14,99 deze vind je hier

Liefs,

Mendie


Lees ook:

EARPARTY INSPIRATION VOOR JOUW STASH

JIJ DRAAGT NOG STEEDS DE VERKEERDE MAAT BH

Comments

comments

Leave a Reply